€ 82,62 bij bol Plaza

Soundcore Space A40 (Blauw) Review

6 juli 2023, laatste update op 6 juli 2023, 1.192 views Rapporteer

Uitstekend geluid, zeer redelijke prijs (en met korting nog beter :)).

Pluspunten

• Geluid is uitstekend
  • Prettige app
  • Had ik het geluid al genoemd?

Minpunten

• Nog niets gevonden

Nou ja, niet alleen maar consumeren, maar ook bijdragen. Ik maak graag en vaak gebruik van de Tweakers reviews om een beeld te krijgen bij de verschillende mogelijkheden en zo ben ik uiteindelijk ook op deze oortjes uitgekomen. Nadat ik oortjes heb gehad van Jaybird (kwijt geraakt in de sportschool) Rolfstone (waren prima, maar laadden niet meer goed op in het doosje), Edifier (helaas eentje kwijtgeraakt) en heel kort Samsung (van mijn vrouw geleend, maar de aanraak piep kon niet worden uitgeschakeld), op zoek gegaan naar goede kwaliteit oortjes met de opties die ik graag wilde.

- Goed geluid
- Noise Canceling
- Aanpasbare aanraak opties
- Geen piep bij tap

Via deze site kwam ik onder andere deze oortjes tegen (en ik heb ook al een Soundcore Motion+ bluetooth speaker waar ik erg tevreden over ben) en ben ik verder in reviews gedoken (ook van andere sites).
Daar waren de berichten voornamelijk positief. Via de site van Anker heb ik toen de oortjes aangeschaft (met 10% korting door me aan te melden voor de nieuwsbrief) voor 81 euro en ik ben erg tevreden. Vooral het geluid (en de mogelijkheid om dat met verschillende profielen te beïnvloeden naar eigen smaak) bevalt me uitstekend. Noise Canceling heb ik nog niet echt kunnen ervaren, maar de eerstvolgende keer dat ik in het vliegtuig zit ga ik het merken.

De app is overigens ook erg prettig en intuïtief.

Heb jij ook een Soundcore Space A40 (Blauw)?

Zelf ook erg blij mee. Noise cancelling werkt prima. Ook de transparancy mode is fijn voor buiten, ik wist eerst niet wat dat was maar gebruik het regelmatig nu. Draadloos opladen van het doosje, goede accuduur en voor mijn oren prima geluidskwaliteit. Vergeleken met Sony Linkbud S en de WH serie.
Het zijn inderdaad fijne earbuds, prettig geluid, comfortabel en de app is goed. Ze worden steeds meer mijn huis tuin en keuken buds :)

Ik heb de ANC vergeleken met de Bose QC 2 earbuds,de Sony Linkbuds S, Earfun Air Pro 3, en de over-ear Bose QC45 gedurende mijn recente 2x12u en Interne vluchten in NZ, en op de boot en in bussen. De A40s komen dan op de 4e plek, ruim beter dan de Earfun maar ook duidelijk achter de Linkbuds S op 3, en gedeeld top van de Bose QC45 en QC2 earbuds.

De ANC is OK maar kan beter,dus niet tehoge verwachtingen hebben.

Zie ook forumtopic: [Ervaringen] In-ears/oordopjes met noise cancellation (ANC)