Sennheiser Momentum 4 Wireless (Zwart) Review
6 juli 2023, laatste update op 6 juli 2023, 1.191 views
Rapporteer
Product gekocht
Fijne headset. Luxe uitstraling en zachte oorkussens die groot genoeg zijn. ANC van goede kwaliteit. Maar de powerknop is wat onhandig uitgevoerd.
Pluspunten
- bouwkwaliteit goed
- kwaliteit geluid goed
- kwaliteit microfoon goed in meetings win10 Teams
- Goede kwaliteit ANC
- App handig in gebruik
- hoofdband is luxe en oorkussens zacht
- Schelpen net groot genoeg voor mijn grote olifant oren
Minpunten
- ANC vergeet de stand uit/aan wat je laatste hebt gebruikt
- Geen microfoon uit/aan functie
- power knop onhandig
Een heel fijne headset die ik makkelijk met meerdere aparaten tegelijk kan verbinden.
Gesprekken zijn goed in Teams met goede kwaliteit. Misschien omdat mijn werk laptop ook bleutooth 5.2 heeft en de headset ook 5.2
De ANC is van goede kwaliteit.
Headset heeft een luxe uitstraling en oor kussens zijn zacht. Kan het makkelijk meerdere uren lang op mijn hoofd dragen.
Nadeel is wel dat er geen microfoon aan/uit functie/knop op zit maar dat is zo bij heel veel bluetooth headsets. Had ik wel graag gehad voor mijn Teams meetings.
Wel touch bediening op buitenkant waarmee je gesprek kan beantwoorden en beeindigen en het volume lager en hoger kan bedienen.
Er zit maar 1 fysieke knop op de headset zelf dat is de power knop en het is een druk knop. 3 seconden inhouden voor aan/uit zetten van de headset en 5 seconden inhouden voor inschakelen van bluetooth zender. Dit vind ik geen handige knop. Ook vergeet de headset regelmatig de stand van ANC (aan) wanneer je de headset uitschakeld en weer inschakeld. En de enige manier om je ANC aan/uit te schakelen is via de app op je telefoon. Dus telkens als ik de headset op mijn laptop ga gebruiken dan moet ik ook vebinden met mijn telefoon om in de app ANC weer in te schakelen. Kan mogelijk nog met een firmware en app update verbeterd worden ooit.