€ 269,98 bij Amazon.nl

Gigabyte X670 GAMING X AX Review

4 juli 2023, laatste update op 6 juli 2023, 188 views Rapporteer

Niet perfect maar zeer goed.

Pluspunten

• Prijs
  • Goede kwaliteit
  • Passieve SSD koeling
  • GCC software

Minpunten

• Led aansluitingen
  • Drivers
  • VGA meldingsLED

De Gigabyte Gaming X670 moederbord voldoet aan alle wensen maar met enkele kleine eigenaardigheden.

Bij mijn aanschaf was dit bord (voor zo'n €260 in de winkel) een van de goedkoopste X670 moederborden. Als je kijkt naar de prijs en wat je daarvoor krijgt is deze zeker concurerent met andere borden en voor wat ik nodig had was dit bord compleet.

Daarbij is de bijbehoorende GCC software ideaal om alle software, drivers en updates voor dit bord binnen te halen.

Dit bord heeft wel enkele minpuntjes.
Zo heb je maar twee led controller aansluiting waarvan één al slecht bereikbaar is als je een grote videokaart gebruikt
Je "moet" de GCC software gebruiken om je drivers te updaten. Toen ik de individuele drivers gebruikte zoals aangeboden op de website werkte mijn Bluetooth niet meer en kwam er (naast mijn bluetooth) een onherkend apparaat te staan in de apparaatbeheer
Ook heeft bij mij de VGA foutmeldingsled op het moederbord de gewoonte soms bij het opstarten aan te gaan. Als bij het opstarten mijn monitor uit of op een andere input staat geeft dit de genoemde foutmelding. Dit heeft echter geen enkele invloed op de werking.

Heb jij ook een Gigabyte X670 GAMING X AX?