€ 23,99 bij Amazon.nl

Trust GXT 923 YBAR Zwart Review

1 juli 2023, laatste update op 1 juli 2023, 260 views Rapporteer

Na een tijdje de Trust GXT 923 YBAR draadloze gaming muis te hebben mogen testen kan ik zeggen dat ik een tevreden gebruiker ben. Positief aan deze muis vind ik de instelmogelijkheden, zowel met knopjes op de muis zelf als via de meegeleverde software. De muis heeft een fijne grote, heeft voldoende bolling en heeft daarnaast ook een prettig gewicht. Dat maakt dat de muis heel fijn aanvoelt in het gebruik. Zelfs met mijn relatief grote handen. De muis maakt gebruik van een eigen ontvanger en werkt niet op bluetooth, dat vind ik persoonlijk een nadeel.

Al met al ben ik wel heel tevreden met deze muis.

Pluspunten

• Instelmogelijkheden
  • Reactiesnelheid
  • RGB in logo

Minpunten

• Geen bluetooth

Na een tijdje de Trust GXT 923 YBAR draadloze gaming muis te hebben mogen testen kan ik zeggen dat ik een tevreden gebruiker ben. Positief aan deze muis vind ik de instelmogelijkheden, zowel met knopjes op de muis zelf als via de meegeleverde software. Met laatstgenoemde zijn veel zaken in te stellen, zoals functionaliteiten bij de muisknoppen, RGB-kleuren en ook de dpi-instellingen. Dit kan vervolgens opgeslagen worden in profielen, zodat ik het juiste profiel kan toepassen bij de een specifieke game of toepassing.

De muis heeft een fijne grote, heeft voldoende bolling en heeft daarnaast ook een prettig gewicht. Dat maakt dat de muis heel fijn aanvoelt in het gebruik. Zelfs met mijn relatief grote handen. Om de muis te kunnen gebruiken worden er een usb-kabel meegeleverd en een ontvanger. Laatstgenoemde zit netjes opgeborgen in de muis zelf. Met de usb-kabel kan de muis ook bekabeld worden bediend, tijdens het opladen. Wat ik een belangrijk nadeel vind is dat de muis geen bluetooth connectiviteit ondersteunt, waardoor ik altijd gedwongen ben om van de ontvanger gebruik te maken of van de usb-kabel.

Al met al ben ik wel heel tevreden met deze muis.

Heb jij ook een Trust GXT 923 YBAR Zwart?