€ 21,31 bij Amazon.nl Marketplace

Trust GXT 923 YBAR Zwart Review

30 juni 2023, laatste update op 30 juni 2023, 443 views Rapporteer

Ik ben erg tevreden over deze muis! Voor de prijs vind ik het een super aankoop vanwege de vorm, de handige knoppen en het feit dat het oplaadbaar is.

Pluspunten

• Fijne grootte
  • Fijne knoppen bij de duim voor internetbrowsen
  • Ergonomische vorm

Minpunten

• Neonlicht kan afleiden tijdens werk
  • USB-C kabel past niet goed in de muis.

Ik ben ontzettend tevreden met deze muis, aangezien het een enorme upgrade is ten opzichte van mijn vorige exemplaar. Deze muis heeft een behoorlijk formaat, wat resulteert in minder verkrampte handen na een lange dag. Bovendien is de vorm van de muis zo ontworpen dat de rechtermuisknop hoger geplaatst is dan de linkermuisknop, waardoor polsklachten worden verminderd. Daarnaast beschikt de muis over extra knoppen aan de zijkant, waarmee je eenvoudig kunt navigeren tussen vorige en volgende pagina's op internet, wat veel muisbewegingen scheelt.

Wat betreft de levensduur van de muis, ben ik zeer tevreden. Ik heb de muis op 8 juni ontvangen en meteen in gebruik genomen. Pas op 26 juni begon het Trust logo op de muis rood te knipperen, wat aangeeft dat de batterij bijna leeg was. Gedurende deze periode heb ik de muis dagelijks gebruikt. Het handige is dat de muis nog steeds bruikbaar is wanneer deze wordt opgeladen. Het feit dat je geen batterijen nodig hebt, is erg prettig. Het enige nadeel was dat de usb-c kabel om de muis op te laden zeer strak in de muis paste.

Tijdens gebruik vertonen de led-lampjes in het muislogo een overgang van neonlicht, wat soms afleidend kan zijn tijdens het werk. Gelukkig gaan de lampjes vanzelf uit na een periode van inactiviteit.

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik deze muis heb aangeschaft en ik kan het zeker aanbevelen!

Heb jij ook een Trust GXT 923 YBAR Zwart?