€ 499,- bij bol

Sony Bravia KD-43X75WL Zwart Review

29 juni 2023, laatste update op 29 juni 2023, 2.054 views Rapporteer

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn Bravia TV en ik zou de KD-43X75WL aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Smart TV-ervaring.

Pluspunten

• beelkwaliteit
  • aantal apps
  • duurzaam

Minpunten

• installatie process
  • beginscherm wat chaotisch

Ik heb onlangs de KD-43X75WL - Bravia TV aangeschaft en ik ben erg onder de indruk van de prestaties van dit toestel. De beeldkwaliteit is absoluut prachtig, met heldere kleuren die alles op het scherm echt tot leven brengen. Het contrast is indrukwekkend, met diepe zwarttinten en heldere witte tinten. Het kijken naar films, tv-programma's en andere content op deze TV is een plezierige ervaring dankzij de mooie beeldkwaliteit. Bovendien kijkt het beeld rustig, hierdoor worden vloeiende en scherpe beelden weergegeven, zelfs bij snelle actiescènes. Het geluid dat uit de TV zelf komt, is ook goed. Hoewel het niet kan tippen aan een volwaardig homecinemasysteem 😉, bieden de ingebouwde luidsprekers een redelijk goede basis. Voor dagelijks tv-kijken is het geluid meer dan voldoende.

Wat betreft de functionaliteit biedt de KD-43X75WL de mogelijkheid om veel apps toe te voegen en is het eenvoudig om de TV te koppelen aan je KPN-account. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten op te merken. Ten eerste kan de initiële installatie van de KD-43X75WL vrij uitgebreid zijn. Het kost wat tijd om door alle instellingen en opties te gaan voordat je de TV volledig operationeel hebt. Dit kan enigszins overweldigend zijn voor mensen die niet bekend zijn met de technische aspecten van een Smart TV.

Een ander verbeterpunt heeft te maken met het opgeven van persoonlijke informatie tijdens de installatie. Je wordt gevraagd om diverse online accounts aan te maken, wat kan inhouden dat je vrij veel persoonlijke informatie moet opgeven. Ik zou hier liever een soort van anonieme gebruikersfunctie als optie hebben gehad.

Heb jij ook een Sony Bravia KD-43X75WL Zwart?