Trust Yvi+ Silent Wireless Mouse Zwart Review
29 juni 2023, laatste update op 29 juni 2023, 82 views
Rapporteer
Al met al ben ik erg tevreden over de Trust YVI+ Draadloze Muis. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen, ondanks de wat ingewikkelde installatie zonder goede beschrijving. Het comfort, de snelle respons en de batterijbesparing maken het een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
- Ligt lekker in de hand
- Goede connectie met pc
- Raakt niet snel leeg
Mijn eerste indruk van de muis was dat deze snel leeg zou raken of dat de verbinding zou wegvallen. Maar mijn ervaring met de Trust YVI+ Draadloze Muis is juist heel positief. Hoewel de installatie even puzzelen was vanwege een ontbrekende duidelijke handleiding, ontdekte ik dat er onderaan de muis een kleine uitneembare USB zit die je in je computer moet steken. Zodra ik dat had gedaan, was het zo gepiept en werd de muis direct herkend door mijn computer.
De muis ligt prettig in de hand en is compact van formaat. Het cursorpijltje op het scherm reageert heel snel, waardoor je pols en arm niet overbelast raken. Wat mij gelijk opviel, is dat mijn schouderklachten na een drukke werkdag als sneeuw voor de zon verdwenen.
Daarnaast schakelt de muis automatisch naar stand-by wanneer je hem niet gebruikt. Onderaan de muis zit ook een aan/uit-knop, waarmee je de muis volledig kunt uitschakelen als je deze langere tijd niet gebruikt. Dit bespaart tevens batterijvermogen.