Samsung Galaxy A53, 8GB ram, 256GB opslag Blauw Review
6 juni 2023, laatste update op 6 juni 2023, 448 views
Rapporteer
Product gekocht
Goede middenklasser met een paar "missers"
Pluspunten
- Goed scherm
- Waterdicht
- Lang software updates
- Accuduur heel goed
- Goede camera
- SD-Kaart mogelijk
- Goed geluid
Minpunten
- Geen 3,5mm koptelefoonpoort
- Niet super snel opladen
- SD-Kaart niet te gebruiken met Dual-Sim
Ik ben al een hele tijd fan van Samung qua gebruikersvriendelijkheid en ook deze mobiele telefoon is weer een fijne uitvoering. Hij loopt lekker, heeft fijn geluid en een goede camera. Ook fijn is de accu die lang mee gaat (afhankelijk van de apps die je gebruikt natuurlijk). De lange ondersteuning met updates is heel fijn.
Er zijn ook een paar "missers" die ik jammer vind:
Niet super snel opladen
Volgens de specificaties zou deze mobiele telefoon heel snel kunnen opladen met de juiste adapter. Ik heb de adapter aangeschaft maar het gaat zeker niet sneller. Het is geen probleem want ik laad de mobiel altijd 's nachts op maar het is niet wat je verwacht.Micro-SD kaart niet te gebruiken met Dual SIm
De Micro-SD kaart moet in hetzelfde slot als de 2 simkaarten. En als je 2 simkaarten gebruikt kan je er geen Micro-SD kaart meer in doen. Volgens de specificaties die ik las kon je helemaal geen Micro-SD kaart gebruiken maar dat kan dus wel, maar alleen als je niet 2 simkaarten gebruikt.Geen 3,5mm koptelefoonpoort
Deze staat in het lijstje van minpunten genoemd omdat ik het aan de ene kan jammer vindt, aan de andere kant scheelt het weer een gat waar rommel in kan komen. Ik gebruikte de koptelefoonpoort heel weinig dus heb ik verder geen last van.