€ 47,96 bij tink.nl

Imou Cruiser 2 3K Review

4 juni 2023, laatste update op 4 juni 2023, 268 views Rapporteer
Product geleend 0

Hele fijne camera met alle functies die je wenst! Goed verpakt in een leuk design en echt heel makkelijk in gebruik!

Pluspunten

• Scherp beeld!
  • Nachtbeeld scherp
  • Makkelijke installatie
  • Veel functies
  • vanaf afstand helemaal te bedienen

Minpunten

• relatief korte voedingskabel

Het was precies op tijd dat ik deze camera mocht testen! Ik was namelijk op zoek naar een alternatief van het camerasysteem wat ik nu heb hangen. De Imou gaat boven al mijn verwachtingen! Hij is weer bestendig, heeft haarscherp beeld, Kan bijna 360 graden ronddraaien en heeft de mogelijkheid om omlaag en omhoog te kijken! Naast dat alles zit er een hele duidelijke nacht visie op en kan je heel makkelijk in de app optisch inzoomen op je beeld. Het installeren van de app was simpel, het koppelen van het apparaat was simpel en ook het ophangen van de camera ging heel makkelijk! Eenmaal opgehangen ben ik van alles gaan proberen en heb ik een gratis testperiode geprobeerd van de cloud dienst. Alles werkt! En heel goed ook! Verlichting, geluid en spraak en ook het terug kijken gaat heel makkelijk en snel! Het is mogelijk om een alarm af te laten gaan wanneer er iemand door het beeld heen loopt, maar dat heb ik mijn buren maar niet aangedaan! ;) Je kan instellen dat je een melding op je telefoon krijgt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, een tip: zet de gevoeligheid een beetje naar beneden, want anders krijg je al een melding wanneer er een blaadje door je tuin vliegt! Even in het kort: Super apparaat! Ik ga er eentje aanschaffen!

Heb jij ook een Imou Cruiser 2 3K?