€ 49,99 bij Samsung.com

Samsung 20.000 mAh Battery pack Review

NEn
30 mei 2023, laatste update op 31 mei 2023, 1.054 views Rapporteer

Super happy met deze Samsung powerbank. Goede value for money, werkt precies zoals het hoort. Geen gedoe. Hier geen uitgebreide watt-per-uur-per-poort-per-volt-per-kabel-analyses, maar gewoon de ervaringen van een super happy eindgebruiker die na 10 jaar zichzelf een nieuwe powerbank gunde.

Pluspunten

• Lekker snel (laden én opladen)
  • Tegelijk powerbank én devices laden
  • Start zelf als je device koppelt
  • Mooi ontwerp

Minpunten

• LEDs erg fel (bij laden ‘s nachts)

Wat ik heel relaxed vind
  • Laadt zelf snel op, zeker met bijvoorbeeld een laptop charger (hoog wattage USB-C)
  • Laadt op terwijl je ook je aangekoppelde devices oplaadt (voor mij dikke verbetering tov vorige powerbank)
  • Hoge capaciteit (open deur, als geadverteerd, exact de reden dat ik ‘em kocht, maar toch)
  • Devices laden lekker rap (zeker/vooral via USB-C)
  • ‘Start’ vanzelf als je iets aankoppelt (mijn vorige moest ik altijd nog op knopje drukken)
  • Mooi ontwerp, lekker simpel. Geen knop/randje, wat dan ook teveel
Als ik dan toch wat te klagen moet hebben
(je blijft een Nederlander)
  • De ledjes voor laad-indicatie zijn best fel, dus als ‘ie in je donkere hotelkamer op je nachtkastje ligt op te laden, moet je er ff iets overheen leggen
  • Niet echt krasbestendig (maar wie koopt zo’n ding om mee te showen?)
  • Best zwaar (maar dat is volgens mij meer gevolg van de 20000mAh, dan van design)
  • Ongetwijfeld niet waterbestendig (op zich niet iets wat je verwacht, maar als je bedenkt dat je telefoon dat wel is, waarom is dit ding dat dan iet?)
Succesvol gebruikt met
  • iPad Pro (USB-C - USB-C 8-) )
  • iPhone (USB-C - Lightning 8-) )
  • iPhone (USB-A - Lightning :O )
  • Garmin Forerunner (USB-A - Garmin dinges 8-) )
  • Airpods case (USB-A - Lightning 8-) )
Ik heb ‘em nu twee maanden of zo, dus kan nog geen cell-degradatie-analyses geven en heb er nog niet de wereld mee rond-gereisd, maar op wat trips hier en daar en in en om het huis ben ik er super happy mee; goede prijs, het is dat ik er maar één nodig heb, anders had ik er nog een gekocht.

Heb jij ook een Samsung 20.000 mAh Battery pack?