Sennheiser Momentum 4 Wireless (Zwart) Review
26 mei 2023, laatste update op 26 mei 2023, 2.590 views
Rapporteer
Product gekocht
Reddit staat vol met problemen die deze headset heeft. Bij mij binnen halfjaar stuk gegaan, hij kon niet meer verbinden via bluetooth.
Pluspunten
- Goede kwaliteit geluid
- ANC prima
Minpunten
- Slechte firmware
- Verbind slecht
- Onthoud verbinding niet, alleen na reset opnieuw verbinden
- Binnen halfjaar stuk
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Slechte kwaliteit headset, sinds begin problemen met verbinding via bluetooth. Moest altijd volledig resetten d.m.v. de aan/uit knop voor 15 seconden ingedrukt te houden, anders verbond hij niet via bluetooth.
Firmware updates duurde een eeuwigheid en na een aantal maanden was de gehele koptelefoon gebricked. Volgens mijn telefoon was hij verbonden terwijl de headset uitstond. Resetten hielp niet meer, koptelefoon ging niet meer aan. Teruggestuurd naar coolblue voor reparatie, kreeg mail dat de headset niet meer gerepareerd kon worden dus kreeg mn geld terug.
Nu weer een sony gekocht, had daarvoor de xm3, altijd schik mee gehad. Nu de xm5 hoop dat deze mij niet zo blij maakt als de xm3.
Deze headset is echt waardeloos, ondanks dat het geluid en de ANC goed zijn. Er zijn tal van topics over de problemen dezelfde problemen die ik ervaren had op reddit. Geen aanrader.