MSI CR61 3M-024NL Review
23 mei 2023, laatste update op 23 mei 2023, 189 views
Rapporteer
Product gekocht
Deze laptop heb ik nu al zo'n 10 jaar. Na een herinstallatie van Windows 8.1 en met de bijgeleverde CD-ROM de drivers geinstalleerd start deze laptop nog steeds op binnen de 30 seconden.
Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat de laptop 2 upgrades heeft gehad. De HDD is vervangen door een SSD en het geheugen is geupgrade van 4Gb naar 16Gb.De accu is 2 jaar geleden vervangen.
Spellen zoals Hearthstone, The Elder Scrolls: Legends en Magic: The Gathering Arena draaien goed op deze laptop.
Ook Rayman: Origins is goed speelbaar.
De linker muis klik die doet het niet meer met een losse draadloze muis is dat ook opgelost.
Let wel deze laptop is al ruim 10 jaar oud
Pluspunten
- Zeer Degelijk
- Goede Accuduur
- Prettig Toetsenbord
Ook Rayman: Origins is goed speelbaar.
Let wel deze laptop is al ruim 10 jaar oud