€ 265,10 bij MediaMarkt Marketplace

Dreame D10 Plus Review

21 mei 2023, laatste update op 21 mei 2023, 675 views Rapporteer
Product geleend +1

Wij hebben deze robot een aantal weken mogen testen. Wij zijn er erg tevreden over, en het zou zomaar eens een verlaat moederdag cadeau kunnen worden! Prima zuigkracht (op meerdere niveaus in te stellen) en voor het eerst maakten we ook (met tevredenheid!) kennis met de dweilfunctie! Dat scheelt een hoop werk in een gezin met drie kinderen en een kat, zeker in deze tijd van het jaar waarin al die gezinsleden wat regelmatiger van binnen naar buiten lopen en andersom. De stofzuiger is te koppelen met een eigen app en kan ook worden bediend via onze Google Nest Hub. Volop gemak dus! Ook leuk om inzichten te krijgen via de app en te ervaren hoe slim de robot de kamers scant en gestructureerd afwerkt. Ondanks het ontbreken van een Nederlands talige handleiding zetten wij de robot snel aan het werk. Op beide verdiepingen is het schoner dan ooit!

Pluspunten

• Mooi design, staat netjes in woonkamer
  • Voldoende grootte watertank / accu
  • Werkt gestructureerd en nauwkeurig

Minpunten

• Geen NL handleiding
  • Slechts 1 stofzak / dweil inbegrepen

Kwaliteit werd al meteen duidelijk na bezorging: een mooie uitvouwbare doos en een design dat de robot echt een aanwinst maakt in je huiskamer. Ook nog functioneel!, want de robot leegt zichzelf in het dock. Het installeren spreekt dankzij de Nederlandstalige app eigenlijk voor zichzelf. In het begin leek de robot helemaal niet zo slim, maar hij benut trial en error om de kamer (meerdere verdiepingen!) in kaart te brengen en werkt vervolgens bijzonder nauwkeurig én gestructureerd! Veel instellingen zijn vervolgens ook nog naar wens aan te passen. Denk aan de water toevoer en de zuigkracht. Ook kun je obstakels duiden zodat de robot niet ongewenst vast loopt. Een kind kan de was doen, en nadien is de effectiviteit optimaal! Een grote watertank en voldoende accu maakt dat een verdieping zonder problemen afgewerkt kan worden. Qua geluid vormt de robot ook op de hoogste stand naar onze maatstaven weinig overlast. Helaas is er wel slechts 1 dweil en stofzak meegeleverd, daar moet je dus zelf nog wat in investeren. Buiten dat een absolute aanrader!!!

Heb jij ook een Dreame D10 Plus?