MSI MEG X670E GODLIKE Review

16 mei 2023, laatste update op 20 augustus 2024, 663 views Rapporteer
Product gekocht 0

Dit moederbord is het neusje van de zalm.
Kwalitatief uitmuntend !
Zeer degelijke kwaliteit !
mooi afgewerking!

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • zeer stabiel
  • rgb fantastisch

Minpunten

• geen

_/-\o_ _/-\o_ _/-\o_ _/-\o_ _/-\o_ _/-\o_

Heb jij ook een MSI MEG X670E GODLIKE?

En een minimumprijs van 935!!!!!!!!!! euro vind je geen minpunt?
De meeste winkels vragen er trouwens rond de 1500 euro voor. Volledig randdebiele prijs.
Dat zijn een paar instelbare ledjes gewoon niet waard.
arbraxas

Je hebt gelijk , dat de prijs aan de dure kant is , maar zoals jezelf al aankaart,
begin dit jaar was dit moederbord rond de 1500 a 2000 € en nu aangekocht aan 935 € dat vind ik dan toch niet echt een minpunt , maar wel een verbetering!
die leds hebben niks te maken met de kwaliteit van dit moederbord.
maar als je de kans krijgt om het goedkoper aan te kopen dan zou ik toch de kost doen was ik jou, want dit is echt een vliegmachine ipv een simpele PC.

Groetjes,
Carl
die leds hebben niks te maken met de kwaliteit van dit moederbord.

Groetjes,
Carl
Dit moederbord is zo belachelijk duur dat het eigenlijk alleen geschikt is voor volledige custom waterkoeling met direct die voor de CPU en een of twee RTX4090. Dit is gewoon zonde man! Met een 240mm AiO? en een reference kaart? Sorry maar dit is geldverspilling. Voor 150-350 euro heb je een moederbord waar je hetzelfde mee doet.
er is niks "snel" aan een mb dat is de rest van je hardware net als dat je "elke game" er mee kan spelen dat is ook de rest van je hardware en niet je mb

doe een goede review of GEEN review
Ehm is dit een serieuze review?
Je hebt er 940 euro voor betaald, ook al is het bord nu +/- 1600 euro.
(Echt belachelijk x1000)
Voor dat geld mag je wel een zeer sterke review plaatsen om het moederbord enig sinds aantrekkelijk te maken.

Waarom is het bord "supersnel"?
Je kan er alles mee doen wat je kan bedenken?
Lekker overdreven of kan je er mee naar maan ofzo?
En rgb die ingesteld kan worden op verschillende manieren?
Dit kan elk simpel moederbord met rgb aansluiting ook.
De aanmerking over de 8 sata poorten vind ik ook erg onnuttig, lijkt mij niet dat je met zo'n bord überhaupt hdd's gebruikt.
En aangezien dit bord 4 m.2 poorten heeft lijkt mij dat meer dan genoeg.
En wat heeft een moederbord met spellen spelen te maken?

Maar goed je geeft aan dat je alles kan doen met dit bord wat je kan bedenken en dat het een vliegmachine is...dat komt niet heel realistisch over.

Dat je een review plaatst is top, maar dit mag wel een stuk duidelijker en professioneler vooral gezien de niche en prijs van dit bord.