Imou Cell Go Solar Kit Review
1 mei 2023, laatste update op 1 mei 2023, 414 views
Rapporteer
Product geleend
Een beveiligings kit die al mijn verwachtingen overtrof
Pluspunten
- Goede beeldkwaliteit
- Mooi Design
- Gemakkelijk te gebruiken
Als iemand die veel belangstelling hecht aan veiligheid, was ik op zoek naar een bewakingscamera die gemakkelijk te installeren was. Nou kreeg ik de mogelijkheid om de Cell Go kit camera van Imou te lenen van een goede bekende. Hij was lyrisch van deze kit en ik moet zeggen: het heeft ook al mijn verwachtingen overtroffen.
De camera is volledig draadloos en met de handige ophangbeugel kun je hem overal plaatsen. De batterij gaat superlang mee. Bovendien krijg je de kit geleverd inclusief zonnepaneel. Koppel deze aan de camera en je hoeft in principe nooit meer op te laden. Ook op een bewolkte dag werkt dit zonnepaneel goed.
De beeldkwaliteit is uitstekend. Met 3 megapixels biedt de camera een scherp beeld om een tuin, garage, salon of welke ruimte dan ook in de gaten te houden. Een geweldige functie van de Cell Go is de persoonsherkenning op basis van AI detectie. Hierdoor worden valse alarmen effectief voorkomen en kan de ingebouwde sirene worden geactiveerd om ongewenst bezoek op afstand te houden. Ook beschikt de camera over tweeweg communicatie, zodat je vanaf een afstand via de Imou Life app, kunt communiceren met de persoon voor de camera.
De Cell Go beschikt over 4GB ingebouwde opslag, waarbij de oudste beelden automatisch worden overschreven. Bovendien krijg je 1 jaar lang gratis het Imou Protect abonnement bij de Cell Go, wat verschillende voordelen biedt via de Imou Life app.
Kortom, de Cell Go kit van Imou is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te gebruiken, draadloze bewakingscamera met een uitstekende beeldkwaliteit, persoonsherkenning, tweeweg communicatie en ingebouwde opslag. Ik zou deze camera zeker aanbevelen aan iedereen die zijn woning of eigendommen wil beveiligen.