Asus Eee PC 1215N-SIV053M Review
Hele leuke en relatief krachtige Netbook. Alleen een hele grote tegenvaller dat er IN TEGENSTELLING TOT DE VOORAF GEGEVEN SPECIFICATIES GEEN USB 3.0 maar gewoon USB 2.0 poorten op zitten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik had hem speciaal om die reden gekocht. Nu dus maar weer teruggebracht.
JAMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
- Veel features, relatief (voor een netbook) krachtige machine. Tenminste een echt portable apparaat in tegenstelling tot gewone laptops, maar niet zo afgeknepen als veel andere netbooks. Het netbook ziet er (ik heb de zilveren versie) ook mooi High tech uit. Het geluidsniveau is laag.
Minpunten
- 1. Veel wordt in andere reviews al genoemd de moeilijk bedienbare rechter muispad knop. Is inderdaad waar.
- 2. Als je deze netbook volwaardig wilt opnemen in een domein-omgeving heb je een probleem. Windows 7 home premium biedt deze mogelijkheid niet! Ik heb een OEM versie van WIndows 7 Professional er op gezet, maar de op de ASUS site geboden drivers blijken dan weer niet goed of niet voldoende up to date om het NETBOOK soepel te laten functioneren. (Videodriver probleem, mousepad driver probleem). Jammer dat het apparaat niet af fabriek met Windows 7 professional geleverd kan worden. Asus zegt ook de upgrades niet te ondersteunen!
- 3. Bovenal is het natuurlijk ook negatief dat de beloofde USB 3.0 poorten helemaal niet aanwezig zijn!
Ik had hem speciaal om die reden gekocht. Nu dus maar weer teruggebracht.
JAMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!