Trust Pyramid 7 Port USB 2.0 Hub Review

12 november 2010, laatste update op 12 november 2010, 107 views Rapporteer

Een prima usb - hub. Lekker klein, mooi vormgegeven. Ook nog praktisch doordat 2 van de 7 aansluitingen meer ruimte hebben. Externe voeding erop maakt het goed inzetbaar voor webcams, iphone-docs, muizen, scanners etc.

Pluspunten

• Mooi
  • Klein
  • Praktisch

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Trust Pyramid 7 Port USB 2.0 Hub?

Ik heb een vraagje over dit product: Geeft deze hub problemen wanneer hij (met adapter) aangesloten is op de computer tijdens het opstarten?

En heeft die daadwerkelijk een externe voeding? De doos lijkt namelijk anders te suggereren.

[Reactie gewijzigd door hello123456 op 23 juli 2024 11:37]

Op het werk hebben wij er een aantal liggen, voorzover ik kan beoordelen is dat niet het geval ;)

En in reactie op je edit: Als het exact hetzelfde type is wel, maar een powered hub heeft een adapter erbij :) Er zit ook klitteband bij :P

[Reactie gewijzigd door Mar.tin op 23 juli 2024 11:37]

Het was inderdaad hetzelfde type, geen last van opstart problemen. Enige nadeel is die veel te sterke LED. Heb er maar wat overheen geplakt.
Ok, bedankt voor het antwoord :) Normaal heb ik het niet zo op trust maar ga de gok deze keer maar wagen.