Google Chromecast met Google TV (HD) 8GB Review

Jerkop
1 april 2023, laatste update op 1 april 2023, 1.496 views Product gekocht

Google Chromecast met Google TV (HD) 8GB

De ultieme Chromecast

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Iedere tv "smart" te maken
  • Geen telefoon of tablet meer nodig

Minpunten

• Instalatie liep niet soepel
  • Sterke voeding nodig

Al jaren gebruikt ik de Chromecast voor onze "domme" tv's in huis en altijd tevreden geweest. Het enige vervelende was altijd wel dat er altijd een telefoon of tablet nodig was als bron en bediening.
Met deze Chromecast is dit niet nodig en dat maakt het voor mij de ultieme Chromecast.

Vandaag de Chromecast V3 van onze Samsung 24" Smartsync in de keuken vervangen voor de Chromecast HD met Google Tv. De instalatie ging moeizaam en bleef elke keer hangen. Na een update van de software ging het uiteindelijk wel goed. Verder is de installatie zeer gemakkelijk. Alleen jammer dat de nieuwe Chromecast niet wilde opstarten op de USB poort van de tv. De V3 had hier geen moeite mee. Op zich wel logisch met zo'n oude tv in combinatie met een krachtiger apparaatje, maar toch wel jammer van die extra stekker.

De spraakbesturing werkt erg goed en zoeken in meerde streamingdiensten gaat met de juiste commando's best prima.

De afstandsbediening werkt goed en prettig en was zo gelinkt met de Samsung tv, waardoor we de originele niet meer nodig hebben.

De tv voelt nu echt als een smart tv en dat voor zo'n schappelijke prijs. Echt ideaal.

Heb jij ook een Google Chromecast met Google TV (HD) 8GB?

Vraag & Aanbod

Beste , ik weet niet of jik e het volgende mag voorleggen

Ik weet namelijk niet of de Apple Tv App wel werkt icm de GOOGLE CHROMECAST tv om te streamen en of je deze App kubt installeren op de Chromecast TV
Er zit geen Apple Tv App standaard op mijn TV
Voordat ik een abonnement afsluit bij Apple Tv en blijkt dat dit niet werkt
Mvg Hans
De app is te downloaden. Of het werkt weet ik niet. Geen ervaring mee.