Samsung Jet 70 turbo Review

1 april 2023, laatste update op 1 april 2023, 1.384 views Rapporteer
Product gekocht 0

Je hoeft geen dure Dyson te kopen om een goede steelstofzuiger te bezitten.

Pluspunten

• Prijs
  • Zuigkracht
  • Accuduur

Minpunten

• Vrij luid

Na lang twijfelen uiteindelijk de overstap gedaan van een "klassieke" stofzuiger (Phillips Powerpro Expert) naar een steelstofzuiger.
We maakten ons zorgen of een stofzuiger op accu wel genoeg zuigkracht zou hebben en of je op één lading wel het hele huis zou kunnen doen.

Na wat zoeken op internet gekomen op de Jet 70 van Samsung. De gok gewaagd en deze stofzuiger heeft uiteindelijk onze verwachtingen overtroffen.

De zuigkracht is prima mede dankzij de aangedreven borstels in de zuigmond.
Op de medium stand kunnen wij gemakkelijk het hele huis van 110 m2 stofzuigen. 90% harde vloer en 10% tapijt.
De stofzuiger heeft geen moeite met dierenharen en de gestoffeerde trap gaat ook moeiteloos.

Het oplaadstation is gemakkelijk op te hangen en de hulpstukken kunnen hier makkelijk ingeklikt worden. Een minpuntje is wel dat de lange stang hier niet in geklikt kan worden. Wanneer je deze even niet gebruikt had het wel fijn geweest als je deze even daar kwijt kon.

De hoogste stand is erg krachtig, maar slurpt de accu razendsnel leeg. Gelukkig hebben wij deze eigenlijk nooit nodig.

Omdat de borstels vrij rap roteren in de zuigmond, maakt dit een vrij hard brommend geluid. Dit geluid overstijgt het geluid van de motor, maar alsnog is de stofzuiger stiller dan een traditionele stofzuiger.

De zuigmond is het meest effectief in de "van achter naar voor" beweging. Andersom laat deze nog weleens wat liggen. Dit zal met de borstels te maken hebben. Is even wennen, maar uiteindelijk doet deze zeker niet onder voor een traditionele stofzuiger.

Heb jij ook een Samsung Jet 70 turbo?