ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Taichi 24GB OC Review

22 maart 2023, laatste update op 22 maart 2023, 786 views Rapporteer
Product gekocht 0

Mooie kaart die veel overclocking headroom heeft, volgens HW monitor trekt de kaart tot over 500W total board power. Beetje absurd om er 150W meer in te duwen over reference voor 10% performance over stock maar heel leuk om te experimenteren met overclocks. Fans draaien nooit op 100% wat de performance/geluid curve zeer aangenaam houd, zelfs met overclock. Voor dit PCB design en koeler 100euro meer uitgeven dan stock vind ik de moeite. (1250euro tov 1150euro voor de goedkopere kaarten)

Edit: Had een bug met mijn LG CX op HDMI 2.1 kabel waarbij ik enkel tot 4K 60Hz kon selecteren in windows 11. Heb dit met de AMD adrenalin software manueel moeten configureren op 4K 120Hz. Niet zeker of hij nu wel echt de volledige bandbreedte gebruikt die HDMI 2.1 te bieden heeft tho..

Pluspunten

• Top koeler
  • Performance vs geluid
  • PCB dat meer dan 500W kan trekken

Minpunten

• Lang en zwaar

Heb jij ook een ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Taichi 24GB OC?

Dank je wel voor de review,lekker kort maar krachtig en informatief!
de volledige bandbreedte gebruikt die HDMI 2.1 te bieden heeft
Doet de CX sowieso niet, is een bewuste keuze tijdens van het ontwerp. (Is ook een hoop kritiek op) Maar 4K 120HZ en 10bit HDR heeft het ook niet nodig. Op mijn CX met een 6900XT werkt het gewoon prima. Kunt toch zo ff kijken wat de tv aan signaal binnen krijgt?
Mijn verwachting is dat het gewoon normaal werkt.

[Reactie gewijzigd door arbraxas op 24 juli 2024 08:47]