Waarom deze muismat?- Diepte van 40 cm. Ik zocht een mat waar keyboard én Wacom op pastten.
- Een onopvallend ontwerp
- Niet al te duur
Formaat
Dit is een gangbaar formaat, en het bevalt heel goed. Er past comfortabel een full-sized keyboard, grote Wacom en een muis op (zie eerste foto).
Ontwerp
De mat is zwart, hoewel het bij zwart toch best lastig is om dezelfde tint zwart te krijgen. Hij is in ieder geval mooi egaal en voor mij belangrijk: een onopvallend logo. Het logo is weliswaar vrij groot en glanst, maar ik vind het stijlvol gedaan dus het stoort niet. Zie foto 3 voor de grootte in vergelijking met Mx Master 2s muis.
De mat heeft erg goede anti-slip en de dikte is inderdaad 4mm (zie foto 2). De mat ontvang je opgerold, daarom is hij nog niet volledig vlak, maar ik verwacht dat dit vrij snel rechttrekt.
Prijs
Ik heb hier 30 euro voor betaald. Het was een beetje een gokje, omdat het niet zo'n bekende mat is, maar ik vond Steelseries net te duur. Ik denk eerlijk gezegd dat het een heel erg vergelijkbaar product is: niet gestikt, maar verder wel prima kwaliteit. Ik vind het alsnog vrij veel geld voor wat het is, maar ben er wel blij mee: het is een hele fijne ondergrond om aan te werken.