€ 17,90 bij Digitalsonline

Sandisk Ultra 32GB SDHC Class 2 of 4 Review

6 november 2010, laatste update op 6 november 2010, 41 views Rapporteer

Een tijdje geleden de 32GB SD Ultra aangeschaft. Na aanschaf bleek dat er een nieuwe versie was. Het verschil zit hem in het witte balkje onder aan de sticker. Nadat mij eerst was geadviseerd dat de kaart snel was heb ik heb diverse forums in de USA gelezen dat de nieuwe SD Ultra versie juist minder snel is dan de oude versie. Ik wilde mijn geld terug van de leverancier, maar deze vertelde dat SanDisk alle SD Ultra kaarten gedowngrade heeft. Wat een slechte reclame voor SanDisk. Toen ik de zeer postieve review op Tweakers zag. Ben ik erg gaan twijfelen. Wat voor kaart heeft deze meneer ontvangen en getest, de nieuwe of de oude versie? Deessnelheid van de kaart mag dan wel ongeveer 15MB/s zijn, maar de schrijfsnelheid (belangrijkste voor...

Minpunten

• Prijsprestatie is een DRAMA!

2 van 5 sterren (Slecht)
Deessnelheid van de kaart mag dan wel ongeveer 15MB/s zijn, maar de schrijfsnelheid (belangrijkste voor fotografie) ligt rond de 5,5MB/s. Is nog wel goed genoeg voor klasse 4 :P

Toen ik op zijn review doorklikte vond ik het erg vreemd. dat deze meneer 3 soort gelijke reviews over een soortegelijk product geplaatst heeft. Te wetenn Sandisk 32GB Ultra, A-Data 16GB Class 6 en Kingston SD 16GB Class 4. Ik betwijfel of deze reviews wel neutraal zijn.
Het zou beter zijn als fabrikanten nu eens duidelijkheid geven over de snelheden van de diverse SDHC klassen. Klasse 2, 4, 6 en 10. Al die fabrikanten schreeuwen tegenwoordig dat de kaarten snel zijn.
Bij Sandisk zelfs tot 30MB/s. Maar hoe zit het dan met de gegarandeerde schrijfsnelheden? Hier gaat het toch om. De klant wordt continu in de maling genomen.
Ik heb zeker veel te veel voor de 32GB SD Ultra betaald. Ik ga eens een ander merk proberen. 8)7

Heb jij ook een Sandisk Ultra 32GB SDHC Class 2 of 4?