€ 369,- bij Art Electronics

TCL 55P735 Zwart Review

19 februari 2023, laatste update op 19 februari 2023, 1.658 views Rapporteer

Toestel gekocht via Telenet Shop bij een promo. 2 maanden in gebruik en het toestel is reeds defect. Wees dus gewaarschuwd.

Pluspunten

• beeld

Minpunten

• lage kwaliteit
  • zwakke prestaties

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb me in de val laten lokken door Telenet. Dat besef ik nu :D Ik had reeds m'n twijfels over dit toestel toen ik het toe kreeg. Bij deze dus bevestigd.

Qua beeld viel hij wel mee. Scherp. Mooie diepe kleuren. Zwart is echt wel zwart. Maar de tv is echt wel traag. Het is een android tv waarvoor ik ben overgeschakeld van een oudere LG 4k tv met een Xiaomi Mi Box waar ik betere prestaties had. Apps als disney+ en netflix krijgt hij nauwelijks getrokken. Vaak bleef de app gewoon 'hangen' omdat hij het gewoon niet verwerkt kreeg.

Ik snap niet waarom telenet met zulke producenten in zee gaat. Het is natuurlijk een lokmiddel waarmee men je voor zo weinig mogelijk geld mee willen verleiden.

Dus nogmaals, wees gewaarschuwd. Koop je tv elders. En laat dit merk links liggen.

Heb jij ook een TCL 55P735 Zwart?

Vreemd, ik heb exact dezelfde televisie sinds november en kom van een 50"LG tv waar ik de chromecast met google tv op gebruikte.

Mijn ervaring met de tv:
- Scherp beeld
- zeer goede kleurweergave (wide color gammit)
- micro dimming (dit was een verrassing voor me!)
- niet 100% soepel maar sneller in gebruik dak de chromecast met google tv.
- Goede hdr weergave dmv HGIG te enablen,
- ALLM icm ps5 is geweldig

Moet wel zeggen dat het even zoeken is in de settings en dat ik alle energiebesparende zaken sowieso altijd uitzet.

Heb je van telenet een nieuwe gekregen die ondertussen nog leeft?

[Reactie gewijzigd door killerbie op 23 juli 2024 03:35]