Denon DHT-S716H Review
Deze soundbar gekocht als aanvulling op mijn twee HEOS 3 speakers om een surround opstelling te maken.
Het instellen via de app stelt je geduld nogal op de proef maar uiteindelijk de boel aan de praat gekregen.
Pluspunten
- Geluid
- Uitbreidbaarheid
- Draadloos
Minpunten
- Software / app
- Afstandbediening
- Support
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Helaas na 5 maanden was de soundbar defect, keurig opgelost door Hello TV en een nieuw exemplaar ontvangen....toen begon de ellende pas echt....HEOS 3 speakers kunnen niet meer toegevoegd worden als surround speakers. De HEOS speakers terug gezet naar default...toen werd de ellende nog groter...HEOS speakers verbinden met WIFI...halen de update binnen en willen vervolgens niet meer met WIFI verbinden. Dus toen alleen nog maar de soundbar gebruikt. De meegeleverde afstandbediening werkt heel slecht en reageert heel traag waardoor je je telkens afvraag of het verzoek wel is binnen gekomen. Bij het wisselen van bronnen op de TV (Netflix, Youtube, Disney+ en nog een paar) telkens geen geluid...weer rommelen in de app en het werkte opeens weer. Bij het aanzetten van de TV werd ook steeds de Mediaspeler ingeschakeld (ASUS)....maar als je die niet gebruikt schakelt hij zichzelf uit...en de TV dus ook waardoor je halverwege het journaal opeens naar een zwart scherm zat te staren. Support case bij Denon geopend en na een paar weken kreeg ik bericht de speakers naar default terug te zetten, iets wat ik al meerdere keren had gedaan...waardeloos dus.
Uiteindelijk de Soundbar maar teruggestuurd. Echt heel jammer want het geluid (zeker met de HEOS 3 erbij) was fantastisch.
Onbegrijpelijk dat een gerenommeerd bedrijf als Denon zulke slechte software en app leveren en dan ook nog slechte support.....ga maar doorsparen voor een Sonos Arc