Ik heb deze router sinds 2020 en hij bevalt uitstekend. 5 GHz dekking is door het hele huis (houten vloeren) prima. Videoconferences op zolder met laptop verlopen zonder haperingen. C2300 staat in de woonkamer.
Netwerk uitgebreid met nog een C2300 in 5Ghz WDS bridge mode om een Humax 5200c, een Apple TV v3 en een Samsung smart tv in de slaapkamer draadloos met het thuisnetwerk te verbinden. Opnames (docu’s, films) van de Humax kunnen razendsnel, via ftp, opgehaald worden naar mijn Mac. Streamen via mijn iPhone naar de Apple TV gaat foutloos.
WDS bridge configuratie instelling zat verstopt in Advanced > System Tools > System Parameters. Daar kon WDS bridging, òf voor 2.4Ghz, òf voor 5Ghz worden ingesteld. Dit staat niet in de handleiding. Internet bracht uitkomst
MAC address en IP binding lijkt niet goed te werken. Opnieuw gedaan mede ivm het gebridgde netwerkje in de slaapkamer, zoals hierboven beschreven.
In de woonkamer staat een OLED55C8PLA 3 van LG daar kan men, na een WebOS update, direct met AirPlay van een iPhone, zonder Apple TV, content streamen.