INNO3D GeForce RTX 4090 iCHILL X3 Review
3 februari 2023, laatste update op 3 februari 2023, 275 views
Rapporteer
Product gekocht
Sinds aantal dagen geleden heb ik deze "INNO3D GeForce RTX 4090 ICHILL X3" in bezit en ik ben positief verrast hoe stil en snel de kaart is, geen coinwhine of iets dergelijks op te merken. Op ultra settings, zo hoog als het maar kan, ruwe gaming zonder DLSS.
Pluspunten
- Snelheid en stilte..
- Superieur kwaliteit..
- Inderdaad BAM, je gaat voor goud, gelijk heb je..
Minpunten
- Als jij je oude 3090 verkoopt, dan is het ineens stukken goedkoper, sparen...........
- duur, maar je hebt wel wat..
Sinds aantal dagen geleden heb ik deze "INNO3D GeForce RTX 4090 ICHILL X3" in bezit en ik ben positief verrast hoe stil en snel de kaart is, geen coinwhine of iets dergelijks op te merken. Ik had hiervoor de "INNO3D 3090 ICHILL X4" maar deze upgrade is echt bizar, want in ruwe gaming zonder DLSS is het 40% meer FPS, ik kon het niet geloven maar ik zie het nu echt zelf. Ik heb een Ryzen 5950x en werkt uitstekend samen met de CPU, geen bottleneck, maar is ook logisch gezien het de 5000 serie dus nog steeds vrij recent (2 jaar). Wetende dat de 4090 kaarten vrij duur zijn, heb ik mijn kaart verkocht en nog wat andere kleine dingetjes en dan zelf iets bijgelegd, dan kwam ik al dicht in de buurt. Maar ik moet zeggen dat ik geen moment spijt heb, wauw wat een kaart.
Mijn monitor is 144 4K en ik stel altijd alles op deze settings in op ultra, zo hoog als het maar kan, op ruwe gaming zonder DLSS. En met zelfs de nieuwste games zal FPS 60 of hoger zijn, meeste games zullen 144FPS halen en past ideaal op de monitor. Ik zal ook geen ander merk meer willen dan INNO3D, want met dit merk had ik nooit problemen en alles gaat zo makkelijk en deze kaarten zijn echt stil, in vergelijking tot de duurdere en andere merken van de 4090 serie.