Harman Kardon Citation ONE Grijs Review
28 januari 2023, laatste update op 28 januari 2023, 528 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- geluidskwaliteit
- Google assistant
- design
- goed in stereo te schakelen
De HK Citation One is een geweldige speaker met een prachtig geluid en een stijlvol design. Helaas heb ik een groot probleem ondervonden bij het verbinden van de speaker na een periode van niet-gebruik.Telkens als ik de speaker een dag of langer niet gebruikte en daarna opnieuw wilde verbinden, lukte dat niet. Dit was zeer frustrerend en ik begon me af te vragen of ik een defecte speaker had.
Na veel zoeken op internet kwam ik erachter dat dit een bekend probleem is bij de HK Citation 100. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden: het gebruik van een smart stekker met afstandsbediening. Door de speakers uit en weer aan te schakelen met behulp van deze stekker, kan ik nu gemakkelijk verbinding maken met de speaker na een periode van niet-gebruik.
In het algemeen ben ik tevreden over de HK Citation One, maar dit verbindingsprobleem is een groot minpunt. Als je deze speaker overweegt, moet je er rekening mee houden dat dit een mogelijk probleem is en dat je een smart stekker nodig zou kunnen hebben om het op te lossen.