€ 15,95 bij bol Plaza

Eminent EM7042 Draagbare 2.5" Harde Schijf Behuizing IDE Zilver Review

1 november 2010, laatste update op 1 november 2010, 72 views Rapporteer

Onlangs dit product van eminent gekocht. Ik kan het niemand aanbevelen. Bedoeling was om mijn oude hard-disk te gebruiken als externe disk. Helaas.... de bouwkwaliteit is zo waardeloos dat bij het insteken van de usb-kabel na 2 keer de poort van de eminent kapot is. Bij de MM gekocht en exemplaar vervangen. De verkoper bood aan na een discussie om zelf het schijfje erin te plaatsen.... resultaat..... nu was de usb-poort gelijk defect. Conclusie. Het product kost nauwelijks iets en heeft dus ook geen enkele bouwkwaliteit. Absoluut geen aanrader!

Pluspunten

• ?????

Minpunten

• bouwkwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Eminent EM7042 Draagbare 2.5" Harde Schijf Behuizing IDE Zilver?