€ 172,85 bij Amazon.nl

Sony WH-1000XM4 (Zwart) Review

Lavendou
24 januari 2023, laatste update op 24 januari 2023, 1.320 views Rapporteer Product gekocht

Sony WH-1000XM4 (Zwart)

Doet wat het moet en ideaal voor op reis.

Pluspunten

• ANC erg goed
  • Duidelijke app
  • Ideaal voor reizen
  • Case is stevig
  • Werkt ook als de accu leeg is

Minpunten

• Geluidskwaliteit kan beter
  • kraakt (scharnier)

Voelt stevig en zit lekker, oorkussen van erg zacht materiaal. Sluit goed af en hierdoor werkt de noise cancelling erg goed. Gebruikt in het vliegtuig en kon ongestoord genieten van mijn films.

Na een tijd beginnen mijn oren wel wat warm te worden, ook bovenop het hoofd begint de band te irriteren.

Geluidskwaliteit is prima, maar kan beter, mids kunnen beter, laag en hoog gaat prima. Bass aan te passen in app, hierin is ook een equalizer te vinden om de Sony naar jouw smaak aan te passen. Ik gebruik thuis liever een Sennheiser HD 600, Beyerdynamic DT 990 of een Audio-Technica ath-m50x, deze geven een veel beter geluid, de Sony is meer bedoeld voor de reiziger of als je een handige bluetooth hoofdtelefoon wilt.

Merkte na een week al dan een van de scharnieren kraakt (linker oor), dit blijkt een kwaaltje te zijn van dit model, mocht je dit hebben, retourneer jouw Sony.

Wordt geleverd in een stevige case die perfect de hoofdtelefoon beschermd als deze in jouw tas zit. Ook als je hoofdtelefoon leeg is kan je deze gebruiken met een meegeleverde kabel, alleen werkt dan de ANC niet en zal het geluid ook minder zijn.

Heb jij ook een Sony WH-1000XM4 (Zwart)?