Samsung Galaxy Book GO LTE (14", 7c Gen2 ,4GB, 128GB Opslag, Qwerty) Review
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
voor 200 een nieuwe windows laptop dun, stevig, looks! accuduur i.c.m. hibernate
Minpunten
hardware wisselend van kwaliteit
200 euro voor een complete nieuwe laptop... dat móest ik proberen en heb hem dus aangeschaft.
Mijn ervaringen:
- Looks & Feel: Uitstekend:
Dun, stevig, voelt zwaar aan, en ziet er prima uit.
- Gebruik: Okay:
Het is voor mij een 'entertainment-laptop' en geen werk-laptop.
Edge staat altijd áán, met een stuk of 20 tabbladen open voor mail-accounts, Twitter, Youtube, nieuws, Tweakers en wat overige websites. Dat draait allemaal prima, maar wel nét wat trager dan een (nieuwe, niet vervuilde) x86 laptop. Media-player speelt probleemloos audio en video.
- Hardware: wisselend:
Scherm matig, maar goed genoeg voor 1 persoon.
Touchpad matig (heb "rechtermuisklik met 2 vingers" uitgeschakeld, want dat stoorde met "scrollen met 2 vingers"). Eventueel losse muis er aan hangen.
Toetsenbord prima, ik type er nu op.
1x USB-A 2xUSB-C
Wifi, Bluetooth, LTE: prima, want werkt allemaal probleemloos.
Speakers: prima. Beter/harder dan andere goedkope laptopjes of tablets of mobieltjes
GEEN ventilator en GEEN hitte: prima
Accu(-duur): prima
Overig: Je weet dat hij weinig geheugen en relatief zwakke processor heeft.
Daar moet je je gebruik en instellingen op aanpassen.
Samengevat: Echt wel 200 euro waard! Komende vakantie gaat deze mee, i.p.v. tablet.
Mijn ervaringen:
- Looks & Feel: Uitstekend:
Dun, stevig, voelt zwaar aan, en ziet er prima uit.
- Gebruik: Okay:
Het is voor mij een 'entertainment-laptop' en geen werk-laptop.
- Hardware: wisselend:
Scherm matig, maar goed genoeg voor 1 persoon.
Toetsenbord prima, ik type er nu op.
1x USB-A 2xUSB-C
Wifi, Bluetooth, LTE: prima, want werkt allemaal probleemloos.
GEEN ventilator en GEEN hitte: prima
Accu(-duur): prima
Overig: Je weet dat hij weinig geheugen en relatief zwakke processor heeft.
Daar moet je je gebruik en instellingen op aanpassen.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Samsung Galaxy Book GO LTE (14", 7c Gen2 ,4GB, 128GB Opslag, Qwerty)?