Tot tweemaal toe heb ik deze wheelbase gebruikt en in eerste instantie op zwaardere aanbevolen instellingen qua force feedback mee gespeeld; na nog geen halfuur was het resultaat onderstaande foto. Duidelijk was dat Thrustmaster specificaties had opgegeven die niet vol te houden waren op een straat circuit met meer hobbeltjes.
Direct van de verkoper een nieuw exemplaar gekregen. Onmiddellijk helaas hetzelfde probleem (zie foto 2 en 3). Hierna heb ik de hoop opgegeven.
Naar mijn oordeel heeft Thrustmaster hun paradeplaatje iets overschat. Het kan natuurlijk ook zijn dat er problemen bij de verkoper waren of dat ik (dat lijkt me echt heel sterk maar toch) 2 keer op rij pech had.
Ik raad op basis van mijn persoonlijke ervaring dit product dan ook niet aan. Dit is nogmaals wel een persoonlijke mening, het halfuur dat het werkte was geweldig voor een ‘niet Direct Drive Wheelbase’ dus wat dat betreft is het een gok. Wel een vrij prijzige; hun nieuwe DD Wheelbase is 200 euro duurder en naar mijn ervaring is een DD Wheelbase echt een wereld van verschil.