€ 1.899,- bij Coolblue.nl

Siemens TQ907R03 Review

6 januari 2023, laatste update op 6 januari 2023, 145 views Rapporteer

Met 2 bonenreservoirs heb je top mogelijkheden met deze volautomaat! Hij is erg stil en zet heerlijke koffie op een gebruikersvriendelijke manier. Veel instellingen mogelijk om je koffie helemaal naar wens te personaliseren. Automatische reiniging is top!

Pluspunten

• stil
  • mooi en reactief touchscreen
  • 2 bonenreservoirs

Minpunten

• installatie waterfilter niet erg duidelijk
  • duur

De volautomaat was netjes verpakt en duidelijke instructies waren aanwezig om het apparaat op de juiste manier uit de doos te halen. Zodra je de EQ900 aanzet wordt je middels het touchscreen goed begeleid om de installatie uit te voeren. Een waterfilter wordt erbij geleverd alleen de installatie hiervan vergt enige handigheid omdat de filter los in het waterreservoir ligt.
Deze EQ900 versie heeft 2 bonenreservoirs en dat is voor ons ideaal zodat wij 's avonds nog van een heerlijke decaf kunnen genieten en overdag de caffeine kick ook goed kunnen gebruiken.

Het touchscreen werkt goed en er zijn veel dingen in te stellen bij elke soort koffie. Heb je een favoriet, dan kan je die in je eigen profiel opslaan zodat je volgende keer niet meer hoeft te zoeken. Ik raad aan om de HomeConnect app te gebruiken want middels de app zijn er nog meer instellingen te wijzigen, bijv. eerst de melk of koffie laten lopen als je een cappuccino zet.

De koffie smaakt heerlijk en we proeven echt verschillen tussen de bonen die we hebben geprobeerd. Standaard wordt na het aanzetten en voor het uitzetten de machine automatisch gereinigd, maar dit kan je uitzetten. Verder is de EQ900 superstil en erg gebruikersvriendelijk. Wij zijn enthousiast!

Heb jij ook een Siemens TQ907R03?