Samsung LE32C650 Zwart Review
28 oktober 2010, laatste update op 28 oktober 2010, 114 views
Rapporteer
(Natuurlijk niet zoals gewend bij een ouderwetse t.v)
Positief was ook de afstandsbediening met duidelijke toetsen.
Gebeld met meneer Samsung: "Ja, meneer dat is éénmaal zo, bij sommige...
Minpunten
- Ik heb de t.v. nu een paar dagen in huis. Lof over de t.v. Beeld en geluid zijn uitstekend. Een reden om een lcd t.v. te kopen was de slechte geluidskwaliteit van de zogenaamde Led-t.v,s. Bij deze t.v is het geluid goed
- (Natuurlijk niet zoals gewend bij een ouderwetse t.v)
- Positief was ook de afstandsbediening met duidelijke toetsen.
- Maar. ..... Ik heb gekozen voor een cam module van Ziggo. Het is geen gezicht. Dat ding steekt er aan de zijkant een heel stuk uit. Kijk je naar een mooie slanke t.v. Steekt daar ineens een lelijk, scherp ding aan de zijkant uit de t.v. Dat zie je natuurlijk niet als je in de winkel staat, want daar zit nergens een cammodule in de t.v.
- Gebeld met meneer Samsung: "Ja, meneer dat is éénmaal zo, bij sommige modellen is dat zo."
3 van 5 sterren (Voldoende)
(Natuurlijk niet zoals gewend bij een ouderwetse t.v)
Positief was ook de afstandsbediening met duidelijke toetsen.