Dank voor de review. Ook maar een paar FS1 aangeschaft, puur bedoelt als wireless surround speakers bij de OLED 935, die al erg goede B&W soundbar (en subwoofer!) heeft.
Tsja......begint uiteraard met wat gepriegel voor die wifi connectie, maar ok, dat gaat nog relatief soepel, dan direct een firmware update, ok, reboot, en hij speelt iig muziek af via Spotify. Ook Google Home integratie, dus alle andere Cast apps doen het nu ook naar deze speaker. Prima geluid (maar vind bv de HK Citation 200 beter klinken als standalone speaker) en ziet er ok uit met dat leren biesje.
Dan waar het om ging: koppeling met de Play-Fi Philips TV: jammer joh........heb links wel het Audio menu, Muziek en Koptelefoon, maar GEEN Home Theater of Surround mogelijkheid! De Play-Fi versie is van 2023, maar helaas............. Kan dus wel koppelen als "gewone" remote speaker, maar ja, dat was niet de bedoeling (en is ie ook veel te duur voor).
Heb het ook nog op een Philips PUS8535 getest, zelfde probleem.
Iemand enig idee hoe ik wel die HT / Surround mogelijkheid krijg op mijn Play-Fi Philips TV?
Dat gaat dus om dit menu:
Zo nee, dan gaan beide speakers weer retour vrees ik.
Geen idee hoe ik het dan moet "oplossen", mogelijk met de Sony HT-A9 set? Maar dan heb je gelijk 4 speakers (+evt sw), dat zou dan voor de PUS8535 kunnen, maar voor de OLED935 met de al erg goede B&W bar + sw is dat wel erg veel overkill.
BTW, die Ambilight koppeling werkt wel in 1 keer goed, wel grappige gimmick, maar goed, de speakers zijn te duur als ze niet doen wat ze beloven (ofwel, draadloos surround bieden op een bestaande setup).
[Reactie gewijzigd door HAWK Wizard op 22 juli 2024 14:35]