Acer Predator X34A Zwart Review

25 november 2022, laatste update op 25 november 2022, 268 views Rapporteer

Ergens in 2016 of 2017 aangeschaft via Amazon Warehouse deals. Nu in 2022 nog steeds een supermonitor. Wegens upgrade deze review.

Pluspunten

• Zeer goede (bouw)kwaliteit
  • Super display
  • Smooth beeld
  • In 2022 nog steeds een supermonitor

Minpunten

• Misschien een beetje IPS glow (duh)

Wat een fijne monitor zeg. Ik schrijf nu deze review omdat ik binnenkort ga upgraden en wilde gewoon melden hoeveel plezier ik heb gehad met deze monitor.

Ik ben geen display-guru; maar sinds de dag dat ik IPS heb ben ik nooit meer teruggegaan; en deze ultrawide was toen een van de eerste IPS gaming ultraawide met 'hoge' refresh rate.

Beelden zijn super mooi, monitor design is niet super gamer of intrusive zoals Asus dat wel doet bij veel van hun monitoren. Met 100hz heb je smooth beeld maar als je dat vergelijkt met wat nu 144-180hz is; dan is het ook alleen dat. Vergeleken met 60hz krijg je gewoon een smooth beeld wat fijner voelt, maar het is geen wauw-effect zoals bij de hogere refresh rates.

Kortom; een van mijn beste aankopen waar ik geen moment spijt van heb gehad. Hij mag binnenkort naar een andere eigenaar. Ik ga richting de RTX 4090 met een passende monitorsetup :)

Heb jij ook een Acer Predator X34A Zwart?