€ 59,99 bij Amazon.com.be Marketplace

Razer Orochi V2 Zwart Review

22 november 2022, laatste update op 11 mei 2023, 135 views Rapporteer
Product gekocht 0

Net gekocht in een Black Friday aanbieding. In snelle vergelijking met Logitech M330: glijdt heerlijk, klikken maakt meer een klik maar voelt beter zeker op het wiel klikken) en heeft zijknoppen. En heeft niet dat viezige "rubbergevoel".
Het wiel zou van mij minder "klikgevoel" mogen hebben.
Update: een half jaar later later is het rubbertje van het muiswieltje los gaan zitten. Als je probeert te scrollen bewegen de tandjes mee, maar het wieltje zelf draait niet mee.
Ik heb het voor nu opgelost door het schoon te maken tussen rubber en het wieltje. Misschien doe ik er wat lijm onder.

Pluspunten

• Groot genoeg
  • "Muist" heerlijk
  • Klikt fijn, ook het scrollwiel

Minpunten

• Scrollwiel mag soepeler
  • Razer softwarebundel
  • Scrollwiel gaat loszitten

3 van 5 sterren (Voldoende)
Je ziet er niet aan af dat het een premium muis is. Maar je voelt het wel als je 'm gebruikt. Het logo in het deksel is super subtiel.
Minpunt gegeven voor de Razer softwarebundel. Zodra ik de muis in Windows steek wil die 500 MB aan software installeren. En dan denk je dat HP printers erg zijn.
Met die software kan je de DPI, sleep time, battery saver en de "tilhoogte" instellen, dat is wel weer mooi.
Maar 500 MB downloaden en dan heel vaak gevraagd worden om een account aan te maken... nee.

Heb jij ook een Razer Orochi V2 Zwart?