Razer DeathAdder V2 Mini Review

22 november 2022, laatste update op 22 november 2022, 755 views Rapporteer

Gekocht bij BOL voor 17 euro. Dat was al heel voordelig nu een tweede in bestelling voor 13 euro bij Amazon. Voor dat heel erg lage bedrag krijg je heel veel waar voor je geld. Het is een ideaal formaat hoge kwaliteit muis.

Pluspunten

• Voor 13 euro te koop, hoe dan?
  • Heel veel waar voor je geld
  • ideale compacte maat
  • Gaming geschikt
  • Lichtgewicht @ 62 gram
  • Flexibele draad
  • RGB

Minpunten

• Alleen rechtshandig
  • Scrollwheel heeft geen tilt

Aanschaf:

Van deze compacte muis heb ik er twee gekocht. De eerst was via BOL voor 17 euro en de tweede is nu in bestelling bij Amazon voor slechts 13 euro. Ik vraag me serieus af hoe ze voor dat geld deze kwaliteit kunnen leveren? Normaal gesproken kost deze muis ook rond de 40 euro.

In de doos zit een boekje, extra rubber grip plakstrips en een Razer sticker.
De software kan je downloaden van hun website.

Installatie:

Gewoon Plug & Play. Of anders via de gratis software dat ook voor de RGB aansturing instelling zorgt.

Eigenschappen:

Het is een compacte muis voor rechtshandigen. De maat is ideaal en maar net iets kleiner dan reguliere gaming muizen. Mini zou ik het niet willen noemen. Ter illustratie: hij is maar 1 centimeter korter dan de meeste muizen hier in huis. De draad is lekker licht en heel erg flexibel. Die zal niet snel in de weg gaan zitten of blokkeren.

Formaat: 114 mm x 56 mm x 39 mm. Bij 62 Gram.

Aan de onderkant veel grote glijvlakken en een aanzienlijke opening voor de primaire sensor.

DPI resolutie max: 8500 instelbaar met de knop boven het scrollwheel.
Het type sensoren moet ik nog opzoeken dat gaat een aanvulling worden.

Gebruik:

De muis ligt prettig in mijn rechtshandige rechterhand. Doordat hij net iets korter is dan normaal en ook iets lager is het veel prettiger langdurig kantoor werken met deze muis. Het zal de ergonomie dus ten goede komen om met deze compacte muis te werken. Ik heb overigens gemiddelde Hollandse handen. Voor Gamen werkt hij tot dusver ook prima. Precisie schoten en het grove werk gaan allemaal soepel.

Het scrollwheel heeft alleen basis functies en geen Tilt.
Snel oneindig scrollen zit er ook niet in, daarvoor heb je een duurdere muis nodig.

Conclusie:

Voor slechts 13 euro hoef je hier natuurlijk niet over na te denken wanneer je een compacte gaming muis zoekt. Alleen wanneer je per se draadloos zoekt zou je verder moeten gaan kijken.

Het RGB logo van Razer. Daar zie je niets van want je hand zit erop.

Direct linkje naar de homepage van deze muis:

To do lijstje: Sensoren opzoeken.

Heb jij ook een Razer DeathAdder V2 Mini?

Geen geld voor een muis van Razer!