Ik ben al Senseo verslaafde van het eerste uur. Ik moet wel toegeven dat veel nieuwere versies zelden verbetering heeft gegeven en eerder minder. Mijn eerste Senseo staat in mijn Caravan in Kroatië en die is echt gloeiend heet.
In de vrachtwagen had ik een gemodificeerde Senseo naar 700 watt (voor zuivere sinus omvormers maar werkt ook op 230 volt, is alleen langzamer maar niet minder heet),ook die op basis van oudere modellen en prima heet. In mijn keuken staat ook een ouder type model en ook die is prima heet.
Als je alleen de water functie gebruikt, merk je wel dat het minder heet is dan uit een waterkoker, maar het dampt nog wel. Ik denk dat je een slechte heb gehad en terecht heb terug gestuurd.
Negatieve opmerkingen van andere over Senseo vind ik hier wat misplaatst. Smaken verschillen, ik heb een Dolce Gusto gehad en vond die niet lekker en retour gestuurd. Is dan een Dolce Gusto slecht?
Helemaal niet, het was niet mijn smaak, dus daarom ook niet slecht en zo heeft iedereen zijn voorkeuren in koffie drink apparaten en laten we dat objectief beoordelen.