Sonos Sub (Gen 3) Review
10 november 2022, laatste update op 25 december 2022, 878 views
Rapporteer
Product gekocht
Het is gewoon een dikke MUST HAVE. Mijn ervaring: je hoort geluiden waarvan je het bestaan niet eens kon vermoeden na de 14.18 update en TruePlay:
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Fantastisch geluid
- Onmisbaar bij films
- Draadloos
- Instelbaar via de Sonos app
- Ook koppelbaar aan 2e sub
Minpunten
- Wellicht de prijs, maar is het geld zeker waard.
Nadat ik de Beam gen 2 had aangeschaft heb ik al snel de One SL toegevoegd. Ik was daar heel tevreden over. Echter, ik las van mensen die ook de Sub hebben aangeschaft dat dit toch wel erg veel toevoegt. Ik kon het eigenlijk niet voorstellen maar het bleef kriebelen. Dus, na een aantal weken toch maar in de auto gestapt en naar de MediaMarkt in Deventer. Daar hadden ze de Sub gen 3 op voorraad.
Thuisgekomen de Sub gelijk geïnstalleerd. En ik werd niet teleurgesteld. We moesten alleen nog even de positie bepalen want naast de TV, tsja, dan komt het geluid wel erg uit die hoek. Nu moet een Sub natuurlijk neutraal zijn, je moet niet kunnen horen waar het vandaan komt. Uiteindelijk zo'n anderhalve meter achter de bank. Toen nog de juiste instellingen. YouTube uitpluizen en ben uiteindelijk uitgekomen bij iemand die al 8 jaar Sonos installeert bij klanten.
Bass -3
Treble +2