€ 54,90 bij bol Plaza

Xiaomi 65W GAN CHARGER (TYPE-A + TYPE-C) Review

29 oktober 2022, laatste update op 29 oktober 2022, 854 views Rapporteer

Prima charger die niet te heet wordt. Daarnaast ook prima bruikbaar voor laptops die 65watt ondersteunen.

Pluspunten

• Wordt niet te heet
  • Laadt snel je devices op
  • Zeer compact!
  • Meegeleverde USB-C naar USB-C kabel
  • USB-A poort
  • Prijs

Minpunten

• Geen

Xiaomi 65W GAN CHARGER (TYPE-A + TYPE-C)

De charger wordt absoluut niet te warm. Je kan deze ook voor laptops gebruiken die 65w ondersteunen. Het fijne eraan is dat de charger van GAN technologie is gemaakt. Wat betekent dat die super compact is! Als je de traditionele 65w laders hebt gezien, dan weet jij wat ik bedoel. Naast deze charger krijg jij ook een lange usb-C kabel ter beschikking. Ook fijn is dat deze nieuwe versie van ook beschikt over een usb-A poort. Je kan gemakkelijk twee apparaten tegelijkertijd mee opladen.

Wat betreft de 65w uitvoermogelijkheid is het natuurlijk wel handig als het toestel ook 65w ondersteund om zo de charger volledig te kunnen benutten. Ondersteund jouw toestel minder dan 65w is dit ook geen probleem. Zelf heb ik deze charger in combinatie met de fold2/s21+ gebruikt. En dit was prima te doen!

Dit product is afkomstig van www.techpunt.nl

Heb jij ook een Xiaomi 65W GAN CHARGER (TYPE-A + TYPE-C)?

Tja, tja dit is geen review waar je bevindingen beschrijft in toepassing waar van?

Wat is de meerwaarde hiervan t.o.v. de voorheen geleverde standaard Samsung 'fast chargers' omdat je twee Samsung producten gebruikt hebt, hoe snel laad deze op jouw lege mobiel van 5% accu t.o.v. de vroegere meegeleverde 'fast chargers' dat is reviewen.

Dan weet ik wel betere laders (Translon) voor minder geld (27,=), ook 65 watt, met bijgeleverde 100 watt laad/data kabel die beveiliging hebben tegen over verhitting en voeding (watt) leveren alleen wat de bron vraagt, dat laatste is al heel belangrijk in duurder wordende energie waar de sluip verbruikers reduceert kunnen worden. Misschien is mijn commentaar voor jou een tip / leerpunt hoe je reviews schrijft, dat is de meerwaarde van een review t.o.v. de specificaties.
Het ligt er net aan welke definitie men kan geven aan ''review''. Bij mij is dat in dit geval een indruk te geven over hoe ik het heb gebruikt en mijn ervaringen in deze. Verder wil ik niet in detail overgaan met statistieken enzovoorts. Lijkt mij onnodig. Maar wél bedankt voor je feedback!