€ 178,- bij bol

Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart) Review

25 oktober 2022, laatste update op 25 oktober 2022, 216 views Rapporteer

Al met al ben ik wel blij met de koptelefoon, maar vond ik ook dat hij op belangrijke bijzaken nog wat bijgeschaafd kan worden.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Comfortabel
  • Lange accuduur

Minpunten

• Niet opvouwbaar
  • Noise cancelling
  • Verbindingsproblemen

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik heb deze koptelefoon nu een aantal weken getest om deze review te schrijven.

Allereerst de pro's:
Het geluid is geweldig. Hier ben ik zeer tevreden over en luister dan ook graag muziek of kijk films met deze koptelefoon op. Het is fijn dat de koptelefoon met meerdere apparaten verbind, zoals mijn laptop & telefoon. Of Apple TV & telefoon. Ook zit de koptelefoon lekker. Na een paar uur met dit dit op mijn hoofd heb ik niet het idee dat ik er echt even vanaf moet. De kussentjes zijn erg zacht en comfortabel.

De mindere puntjes:
De koptelefoon is niet opvouwbaar en neemt daardoor vrij veel ruimte in in je tas. Ik herken mij in een van de andere reviews dat de verbinding soms problemen oplevert. Zo moest ik soms de koptelefoon even verwijderen en daarna weer opnieuw 'pairen'. Soms verbond hij, verloor hij verbinding, verbond hij en verloor weer verbinding. Dat kan zeker frustrerend zijn. De noise cancelling vond ik ook tegenvallen. Zowel het uitbannen van geluid als de transparante modus deden niet zoveel als ik wilde. Vaak hoorde ik nog teveel achtergrond geluid, of kon ik juist gesprekken net niet goed genoeg verstaan.

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart)?