€ 178,- bij bol

Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart) Review

24 oktober 2022, laatste update op 24 oktober 2022, 377 views Rapporteer

Wat een ervaring levert de Bowers & Wilkins Px7 S2. Zowel op het gebied van audio, comfort en esthetiek scoort deze koptelefoon hoge ogen bij mij. De koptelefoon ziet er heel elegant en comfortabel uit.

Pluspunten

• Fantastisch geluid
  • Comfortabel
  • Snel laden en lange batterijduur

Minpunten

• Vrij grote draagtas

De Bowers & Wilkins Px7 S2 is echt een aanwinst gebleken voor mij. Het belangrijkste is de weergave van audio en daarin blinkt deze prachtige koptelefoon echt uit. Hoge en lage tonen worden naar mijn mening goed weergegeven. Eventueel kan ik het een en ander nog wel aanpassen met de equalizer, maar de mogelijkheden zijn relatief beperkt. Voor de geavanceerde gebruiker mogelijk té beperkt, maar voor mij voldeed dit prima. Ik kan met een paar instellingen wat tweaken om het geluid naar mijn smaak aan te passen.

De koptelefoon bevat ook active noise cancelling (ANC) en ik ben daar heel tevreden over. Bij een andere koptelefoon heb ik wel eens ervaren dat het muziek erdoor vervormd werd en dat ik bij langdurig gebruik ervan ook hoofdpijn kreeg. Dat heb ik bij deze koptelefoon niet. Ik vind het heel effectief werken. Daarnaast is er nog een ‘doorlaat modus’, waarbij een deel van het geluid wel doorkomt. Daarbij merk ik dat ik inderdaad wel iets meer hoor van buitenaf, maar kan verder niet goed lokaliseren waar het geluid dan precies vandaan komt.

Niet onbelangrijk, het uiterlijk en comfort. Ik vind de Px7 S2 er fantastisch uitzien, niet te lomp en ook zeker niet te ‘modern’. Daarnaast oogt de koptelefoon heel comfortabel en zo ervaar ik dat ook bij het dragen. Ik kan moeiteloos de koptelefoon een hele dag dragen zonder er last van te hebben, zelfs met een bril.

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart)?

Heb je de eerste Px7 ook gehad? Kan je wat vertellen over de verschillen of verbeteringen die je ervaart tussen beide?

Zelf heb ik de eerste namelijk, ben er erg blij mee.
Ik heb de eerste Px7 niet in mijn bezit gehad, dus ik kan de vergelijking niet maken uit eigen ervaringen. Er zouden o.a. verbeteringen zijn in pasvorm, bluetooth connectiviteit, audio en bediening via de nieuwe Music-app. Maar ik zou zeggen dat als je nu heel tevreden bent over de Px7, je geen reden hebt om naar de S2 over te stappen.
Bericht kan verwijderd worden.

[Reactie gewijzigd door Stukato op 24 juli 2024 05:32]