Princess 01.339300.01.001 Review

24 oktober 2022, laatste update op 24 oktober 2022, 143 views Rapporteer
Product geleend +1

Handige stofzuiger waar vooral het gebruiken zonder snoeren erg prettig is.

Zuigkracht aan de lage kant voor uitgebreid werk.

Pluspunten

• Handzaam
  • Geen snoeren
  • Borstelkop

Minpunten

• Lawaai!
  • Zuigkracht
  • Goedkoop aanvoeling plastic

3 van 5 sterren (Voldoende)
Wij hebben deze stofzuiger enkele weken getest, dit zijn onze bevindingen.

Bij het uitpakken en het in elkaar zetten. Kwestie van 1 schroef in het handvat. Vond ik persoonlijk het plastic nogal goedkoop aanvoelen. Voordeel ervan is dat het een licht apparaat is, maar als eerste indruk vond ik dat jammer.

Om de machine op te laden was het zoals anderen ook noemen, even zoeken naar de oplaadpoort. De handleiding had ik wel gelezen maar blijkbaar niet goed gekeken. Ik had het logischer gevonden als de oplaadpoort bij het handvat in de buurt zou zitten.
Het opladen op zich gaat prima en de lampjes geven duidelijk aan hoe ver het ermee gesteld is.

Bij het eerste inschakelen van de stofzuiger viel ons meteen het lawaai op. Dit is een nogal hoge fluit/pieptoon en werd door ons beide als zeer irritant ervaren. Dat wordt bij het inschakelen van de tweede stand (hoogste kracht) niet bepaald beter natuurlijk.

De lampjes op de voet van de stofzuiger zijn in sommige gevallen handig. Onder de bank, in een donker hoekje etc is het makkelijk.
De borstelkop die ronddraait is zeer handig wat mij betreft. Het feit dat hij niet ronddraait door de zuigkracht maar door een motor is beter.
Het helpt om kleine kruimels op te zuigen en haartjes in laag tapijt los te maken en op te zuigen.
In hoogpolig tapijt komt hij kracht te kort.

De zuigkracht is voor het kleinere werk voldoende, wij gebruiken onze vaste bedrade stofzuiger voor het grote werk en bijvoorbeeld de hele verdieping zuigen. Deze heeft toch veel meer kracht en het geluid is 100x beter te verdragen.

Het feit dat hij draadloos is, is echt een groot voordeel. De accu houdt het voor ons gebruik prima uit.
Omdat hij bij ons in de keuken staat pak je hem er snel even bij als je wat knoeit of om even snel een stukje van de gang/woonkamer/keuken te stofzuigen.

Al met al een fijne stofzuiger, maar wij zouden hem niet aanraden voor een grote woning (meerdere verdiepingen) als hoofd stofzuiger.

Heb jij ook een Princess 01.339300.01.001?