€ 178,- bij bol

Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart) Review

24 oktober 2022, laatste update op 24 oktober 2022, 169 views Rapporteer

Een must-have voor iedereen die veel reist met de bus of met het vliegtuig. Rust aan je oren.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Omgevingsgeluid is een stuk minder
  • Draagcomfort

Minpunten

• Vrij grote draagtas

In mijn keuze voor een nieuwe koptelefoon heb ik geselecteerd op design, geluidskwaliteit, draagcomfort, draadloos en noise cancelling. Een bonus van deze koptelefoon is daarnaast dat hij oplaad middels een accu waardoor je geen batterijen hoeft te kopen. Bij het luisteren van muziek, stopt de muziek automatisch wanneer je de koptelefoon afzet. Je hoeft zelf dus niet te pauzeren. Zodra je hem weer opzet luister je verder waar je gebleven was. De koptelefoon is draadloos, dit was voor mij een vereiste omdat ik geen gedoe wilde met een snoer. Handig als je bijvoorbeeld in een online vergadering zit. Je kan dan blijven luisteren en praten terwijl je ondertussen bijvoorbeeld iets moet pakken. Je hebt hierdoor veel meer bewegingsvrijheid. Dit is ook fijn in het vliegtuig. Geen gedoe met snoertjes die verbonden zijn met je telefoon. De accu gaat ongeveer 30 uur mee, alvorens je opnieuw moet opladen. Dit is voor mij lang genoeg. Ik gebruik deze koptelefoon voornamelijk tijdens vliegreizen. Daarom was het draagcomfort voor mij erg belangrijk. Niet eens altijd om muziek te luisteren heb je hem op, maar ook om je omgevingsgeluiden te dempen, zoals het vliegtuig gebrom. Dan heb je hem dus ook meerdere uren achter elkaar op. Ik heb daarbij geen last ervaren van mijn oren. Ook ben ik enorm te spreken over het geluidskwaliteit, dat is uiteindelijk een van de belangrijkste voorwaarden natuurlijk.

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px7 S2 (Zwart)?