Princess 01.339300.01.001 Review
19 oktober 2022, laatste update op 19 oktober 2022, 119 views
Rapporteer
Product geleend
Krachtige steelstofzuiger om erbij te hebben. Met kruimeldief voor de kleine klussen. Wendbaar, lange accuduur, gemakkelijk te legen reservoir.
Pluspunten
- krachtig
- wendbaar
- kruimeldief
Minpunten
- te groot voor onder meubels
Deze steelstofzuiger is ideaal om als 2e stofzuiger te hebben, voor de dagelijkse klussen. Het is een 2 in 1 stofzuiger want hij heeft ook een kruimeldief. Die met een druk op de knop los te maken is. De extra hulpstukken zitten aan de steel dus die heb je altijd bij de hand, en daarmee kun je eenvoudig kieren en hoekjes zuigen. Het grote reservoir is gemakkelijk te legen zonder dat je vuile handen krijgt. Met de steelstofzuiger kon ik gemakkelijk het hele huis stofzuigen, wat zo'n 100m² is, en nog was de accu niet leeg. Hij is erg wendbaar en zuigt krachtig want met kattengrit heeft hij geen probleem. Hij is alleen wel te groot om onder banken, bedden en kasten te komen. Dus daarom heb je nog een andere stofzuiger nodig. Maar verder ben ik zeer tevreden over deze krachtige, wendbare steelstofzuiger.