Princess 01.339300.01.001 Review
17 oktober 2022, laatste update op 17 oktober 2022, 140 views
Rapporteer
Product geleend
Geen gedoe met snoeren.
Geen gedoe met stofzuiger zakken.
Stofzuiger en kruimeldief in een.
Groot, makkelijk te reinigen stofreservoir.
Krachtige motor, met extra Turboknop.
Opgeladen accu gaat lang mee.
Led lampje voor beter zicht
Los borstel-opzetstuk.
Geen moeite met verschillende soorten vloeren.
Pluspunten
- Licht in gewicht
- Krachtige motor
- Draadloos
- Handzaam formaat, makkelijk hanteerbaar
Enorm in mijn nopjes met deze draadloze steelstofzuiger. Ik mocht deze stofzuiger een aantal weken testen. En dat beviel mij erg goed. De accu gaat lang mee, zodat ik het hele huis van boven naar beneden kan schoonmaken. Ook het grote stofreservoir is dan erg handig. Het reservoir kun je makkelijk losklikken wanneer deze vol is. Door het filter eruit te schuiven, leeg te kloppen en later af te spoelen is deze weer helemaal klaar voor een volgende ronde. Het is vrij eenvoudig. De verschillende vloeren vormen geen probleem. Het lijkt erop alsof de stofzuiger zichzelf aan het oppervlak aanpast. Houten vloer, tapijt, tegels of vinyl, de stofzuiger heeft er geen enkele moeite mee. Wel vond ik de stofzuiger best wat lawaai maken. Maar dan krijg je wel een super krachtige motor en een knop voor wanneer je even een extra boost nodig hebt. Ik heb zelf de turboknop niet heel vaak nodig gehad. De "normale" stand werkte al helemaal prima. Ook het LED-lampje is handig. Zo kon ik gemakkelijk zien of er nog stof, of wat kruimeltjes lagen onder bijvoorbeeld een kast, bank of bed. Wat ik erg fijn vond was de uitneembare kruimeldief. Even de trap doen is zo een vlot gedaan werkje. Met de aparte borstelkop kun je ook nog even extra te werk gaan, indien nodig. De borstel kun je in de steel vastklikken. Want al die losse accessoires komen dan altijd weer ergens in een la te liggen. Nee, dit is handig, de borstel heb je zo altijd bij de hand.
Fijn:
Geen gedoe met snoeren
Geen gedoe met stofzuiger zakken
Stofzuiger en kruimeldief in een
Groot, makkelijk te reinigen stofreservoir
Krachtige motor, met extra Turboknop.
Ik vond de stofzuiger makkelijk hanteerbaar, ook met een hand. Helemaal niet zwaar. Al met al heel goed bevallen en ik zou deze stofzuiger zeker ook aanbevelen.