Inleiding:
Ik was al een tijdje op zoek naar een klein versterkertje voor de speakers op mijn kamer. Na een tijdje gezocht te hebben, kwam ik uit op de Scythe Kama Bay AMP 2000. Dit zag er uit als een goedkope en kleine versterker. Er zaten genoeg aansluitingen op en je kon hem zonder problemen in je computer case installeren.
Inhoud(zie afbeelding):- Versterker
- Losse adapter
- 2X audiokabels
- Schroeven(voor het monteren van de versterker in je pc case)
- Pootjes
- USB relay cable
- Kabel om de versterker op je pc voeding aan te sluiten(ipv losse adapter)
- Jackplug naar jackplug kabel
- PCI bracket met daarin een verlengde stroomkabel
- Jackplug naar RCA jack kabel
- RCA jack naar RCA Jack kabel
Al met al een zeer kompleet product.
Aansluitingen:
Aan de voorkant:
- Jackplug input
- Jackplug output(headphones)
- USB Power
Aan de achterkant:
- Speaker outputs ( Links en Rechts)
- 3X RCA jack inputs
- DC in (12V)
- USB Relay connector
Design:
De versterker is erg simpel en klein gehouden. Er zit niet meer op dan nodig en hij werkt erg prettig. Hij heeft een zwarte afwerking en alle randen hebben een aluminium look. De analoge metertjes zijn iets minder goed afgewerkt, de plastic schermpjes zijn erg dof. Dit in combinatie met het blauwe licht van de metertjes zorgt ervoor dat het er wat minder goed uitziet.
Aan de voorkant zitten verschillende knoppen:
- Aan/uit
- Mute
- Treble(traploos)
- Bass(traploos)
- Input Select
- Volume(traploos)
Conclusie:
Het is een leuk versterkertje, zeker voor dit geld. De afwerking is uitzonderlijk goed(op de plastic schermpjes na). Door de megelverde accesoires zijn de manieren van aansluiten bijna oneindig. Ook het feit dat je hem in je computer casing kan installer maakt het voor mij een prima versterker.
Edit:
Na het ontvangen van de versterker bleken de analoge metertjes kapot te zijn. Ze gaven geen respons op het geluidssignaal. De versterker dus onder DOA voorwaarden terug gestuurd en ik kreeg een nieuwe thuis. Deze weer aangesloten en nou bleken de metertjes hier ook op kapot te zijn. Deze dus ook weer terug gestuurd. De verkoper had er nu dus geen meer op voorraad dus moesten er weer van de leverancier komen. Na enige tijd bericht gekregen dat bij geen een van de versterker de metertjes het doen. Hij is dan ook per direct van de website gehaald.