Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart) Review
28 september 2022, laatste update op 28 september 2022, 197 views
Rapporteer
Product gekocht
Voor de prijs is het een zeer teleurstellend toestel. Uitstekende geluidskwaliteit (naar mijn mening net iets beter dan AirPods). Elke geluisgolf komt heel precies binnen en de bass is scherp. Jammer genoeg zijn de bijkomende luxe-toevoegingen ondermaats voor de startprijs van €220.
Pluspunten
- Uitstekende geluidskwaliteit
Minpunten
- Slechte fit
- Ruisonderdrukking niet zo goed
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik moet zeggen dat ik heel hyped was voor de Galaxy Buds Pro. Mijn verwachting baserend op de voorgaande Buds van Samsung, hoopte ik opnieuw op een zeer compleet plaatje van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De geluidskwaliteit voldeed volledig aan mijn verwachtingen, net zoals de bouwkwaliteit. Helaas zijn de luxe-toevoegingen echt wel ondermaats voor zo'n startprijs. De ANC is een grote onvoldoende op dit product, soms merk ik niet eens dat ik het aan heb staan. Omgevingsgeluidmodus best fijn, stemmen klinken soms wel natuurlijk. De fit was op de voorgaande oordopjes één van de sterkere punten, maar dat is hier niet het geval. Wanneer ik ze langer dan een halfuur in heb, doen ze pijn. Bij het lopen en fietsen vallen ze gemakkelijk uit. De belkwaliteit is nog zo'n zwak punt, mensen horen aan de andere kant van de lijn soms enkel geruis uit mijn mond komen. De slechte prijs-kwaliteitsverhouding is de reden dat de oordopjes zo snel in prijs gedaald zijn. Op het moment van schrijven kosten ze nog amper €105. In deze prijscategorie zijn ze één van de betere opties. Overweeg in deze prijscategorie zeker eens de Nothing ear (1), deze kosten nog eens €20 minder en zijn zeker niet slecht.