Iiyama G-Master Red Eagle GB3466WQSU-B1 Zwart Review

Friemel
27 september 2022, laatste update op 27 september 2022, 263 views Product gekocht

Iiyama G-Master Red Eagle GB3466WQSU-B1 Zwart

Uitzetten is lastig doordat je knop 3 sec ingedrukt moet houden.

Pluspunten

• Lekker breed scherm
  • Overzichtelijker
  • Goed verstelbaar
  • 4 schermaansluitingen
  • USB3 hub

Minpunten

• Uitzetten duurt 3 sec

Deze monitor gekocht na veel zoeken als vervanging voor een 27". Ik doe veel ontwikkelwerk en wil zoveel mogelijk schermoppervlak hebben om ook andere windows zichtbaar te houden. Is ook makkelijk met copy/pasten. Minder alt-tab en geen schakelen tussen monitoren.

De opties van Picture-by-Picture en Picture-in-Picture werken niet naar wens, dus gebruik ik die toch niet. Het prijsverschil met de 3467 was zo klein, dat het toch het proberen waard was.

Het grootste nadeel vind ik de aan/uit-knop. Om de monitor uit te zetten, moet je deze 3 sec ingedrukt houden. Dit omzeil ik nu door het beeldscherm na 15 min op zwart te laten gaan.

Heb jij ook een Iiyama G-Master Red Eagle GB3466WQSU-B1 Zwart?

Wat bedoel je precies met opties van Picture-by-Picture en Picture-in-Picture werken niet naar wens, wat is er dan juist niet goed aan?
Het formaat van de PiP past niet goed voor de schermresolutie van de andere bron. Dit geldt ook voor PbP, omdat je scherm in tweeën wordt gedeeld en de horizontale resolutie ook. Daarmee heb je dus 2 slechte monitoren in 1. De aspectratio is daarmee ook niet goed/prettig.