Poco X3 Pro (6GB intern, 128GB opslag) Zwart Review
26 september 2022, laatste update op 26 september 2022, 318 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle prestaties, en weinig problemen. Camera's zijn iets minder, maar goede camera's zijn er naar mijn weten niet te vinden voor deze prijs.
Pluspunten
- Zeer snel
- Opladen aan 33W
- 120Hz refresh rate
Minpunten
- Camera's matig tot slecht
- MIUI
De Poco X3 Pro is een telefoon gemaakt voor een duidelijk publiek, mensen die houden van snelle prestaties zonder een al te hoge prijs. De Snapdragon 860 zorgt ervoor dat elke app vloeiend draait, en het wachten op laden van websites minimaal is. Het 120Hz LCD scherm geeft alles zeer vloeiden weer, wel moeten we rekening houden met mindere kleurweergave (zeker bij zonnige omstandigheden). De kijkhoeken zijn uitstekend voor de prijs, dit alles maakt de Poco X3 Pro een ideale smartphone om te gamen. De drukke MIUI schil van Android is zeker een minpunt, op dit model staat het vol met reclame en bloathware. De reclame kan je wel makkelijke afzetten als je een beetje rondneust in de instellingen. Wanneer ik foto's neem, merk ik op dat het toestel veel noise vertoont. Dit komt door de kleine sensor, die niet capabel is om goede kiekjes te nemen in lage lichtomstandigheden. Al bij al is de Poco X3 Pro zeker waar voor z'n geld, als je prestaties belangrijk vindt, en camera's iets minder.